Downloadnieuws: Remake Castlevania deel voor WiiWare

Castlevania: The Adventure, welke in 1989 verscheen voor de Gameboy, krijgt een remake en wordt op een niet nader genoemde datum uitgebracht op WiiWare. Dit heeft ontwikkelaar Konami onlangs bekendgemaakt.

De remake gaat Castlevania: The Adventure ReBirth heten en speelt zich af in het kasteel van Dracula. Verwacht dus in de weer te gaan met je zweep tegen vervelende zombies, skeletten, vleermuizen en rondzwevende oogballen. Heb je er al zin in?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?