Ratchet & Clank

  • Ontwikkelaar Insomniac Games
  • Eerste releasedatum 20 april 2016
  • Platformen PlayStation 4
  • Genre Avonturen, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Ratchet & Clank 2016 is nu gratis te spelen

Je kunt Ratchet & Clank uit 2016 vanaf nu gratis spelen via de PlayStation Store. Dit maakt deel uit van het 'Play At Home' initiatief.

Sony kondigde afgelopen week de terugkeer van het Play At Home initiatief aan. Dit initiatief is opgezet om mensen tijdens de lockdown wat meer entertainment te geven en duurt nog tot ergens in juni. Sony heeft beloofd binnenkort meer details bekend te maken hierover. Een onderdeel van het initiatief is het weggeven van gratis games. Vorig jaar waren dit Journey en Uncharted: The Nathan Drake Collection. Dit keer is Ratchet & Clank 2016 aan de beurt. In samenwerking met Insomniac geeft Sony de game gratis weg via de PlayStation Store.

Ratchet & Clank is vanaf nu tot en met 31 maart gratis te downloaden in de PS Store.

BRON Reddit

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?