RAGE 2

  • Ontwikkelaar id Software
  • Eerste releasedatum 14 mei 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, First Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Rage 2 en Absolute Drift gratis via Epic Games Store

De shooter Rage 2 en racegame Absolute Drift: Zen Edition zijn deze week de gratis games die Epic Games weggeeft. Beiden games zijn een week lang gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

Halcyon 6: Lightspeed Edition was een week lang gratis via de Epic Games Store en is zojuist afgewisseld voor twee nieuwe gratis games die Epic Games tijdelijk weggeeft. Deze twee games zijn Rage 2 en Absolute Drift: Zen Edition. In de shooter Rage 2 kunnen spelers in een open world vrij rondlopen om van alles te vernietigen, te beschieten en te laten exploderen. Racegame Absolute Drift: Zen Edition is wat rustiger. In deze game kunnen spelers namelijk driften op verschillende tracks in een minimalistische wereld.

Rage 2 en Absolute Drift: Zen Edition zijn vanaf nu tot 25 februari 17:00 gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

BRON Epic Games

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?