The Surge
  • ONTWIKKELAAR Deck 13
  • EERSTE RELEASEDATUM 16 mei 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: PS Plus-games van april bekend

De PlayStation Plus-games van april zijn bekendgemaakt door Sony. Aankomende maand verschijnen er weer twee games voor de PlayStation 4 waaronder The Surge.

The Surge is een actie-RPG die zich afspeelt in een sci-fi setting. De game is de spirituele opvolger van Lords of the Fallen, maar haalt ook flink wat inspiratie uit de Dark Souls game. Een pittige RPG dus. De tweede game die je in april als PlayStation Plus-abonnee ontvangt is Conan Exiles. Het is een survival game, die zich afspeelt in het Conan the Barbarian-universum, waarin je het alleen of met andere spelers opneemt tegen de vele gevaren die zich in de wereld schuilhouden.

Wat vinden jullie van de PlayStation Plus-games van april?

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?