Downloadnieuws: Prison Architect gratis met Nintendo Switch Online

Geplaatst: 13 oktober 2021 20:20

Maak je klaar om naar de gevangenis te gaan. Nee, je hebt geen kanskaart getrokken, maar wel een Game op Proef om naar uit te kijken.

Grofweg drie jaar geleden kwam Prison Architect naar de Nintendo Switch. Daarmee ontving de game een aantal jaar na de oorspronkelijke release een warm welkom op de hybride console van Nintendo. Wie de game nog niet geprobeerd heeft, kan dat nu gemakkelijk doen. Prison Architect is namelijk de nieuwste toevoeging aan de Games op Proef-line-up. Dat betekent dat mensen met een Nintendo Switch Online-abonnement binnenkort de game gratis kunnen uitproberen. Voor sommige personen klikt deze managementgame totaal niet, maar anderen noemen de titel zelfs één van hun favoriete managementgames aller tijden. In de game krijg je de leiding over je eigen gevangenis. Jouw doel is om de gevangenen klaar te stomen om de maatschappij weer te betreden.

Nintendo Switch Online-leden kunnen Prison Architect gratis op proef nemen van 20 tot 26 oktober. Wie daarna verder wil spelen, moet zijn portemonnee trekken voor de titel.

Bron: Nintendo
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Prison Architect

Uitgever

Introversion Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

6 oktober 2015

Ontwikkelaar

Introversion Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord