Pokémon Café Mix
  • ONTWIKKELAAR The Pokémon Company International
  • EERSTE RELEASEDATUM 24 juni 2020
  • PLATFORMEN iOS, Android, Nintendo Switch
  • GENRE Puzzel
  • GAMELINER SCORE -

Downloadnieuws: Pokémon Café Mix nu gratis beschikbaar voor Switch

Pokémon-fanatiekelingen hebben weer een nieuw game om op los te gaan: Pokémon Café Mix is vanaf vandaag beschikbaar voor Nintendo Switch.

De game werd vorige week aangekondigd tijdens de 'Pokémon Presents'. De game is gratis om te starten en geeft jou de leiding over je eigen Pokémon café. Binnen het café is het jouw taak om de pokémon te verwennen met allerlei snacks en soorten drinken. Dit doe je door verschillende puzzels te volbrengen. Daarnaast is het jouw taak om orders te volbrengen, waarmee je vervolgens sterren verdient die op zijn beurt weer essentieel zijn voor het maken van pokémon-vrienden. Meer hierover lees je in het Pokémon Café Mix-artikel van onze Eilish Janssen.

Pokémon Café Mix is, zoals eerder vermeld, helemaal gratis verkrijgbaar op Nintendo Switch! Waar wacht je nog op?

BRON Twitter

Over auteur Delano Seliman

Delano Seliman Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?