Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content
Mafia III
  • ONTWIKKELAAR Hangar 13
  • EERSTE RELEASEDATUM 7 oktober 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Open-World
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: PlayStation Plus line up van augustus bevat onder andere Mafia 3

Ook PlayStation maakt zijn maandelijkse Plus line-up bekend. De gratis games zijn al sinds jaar en dag onderdeel van het PlayStation Plus-abonnement en in de maand augustus hebben we wat om naar uit te kijken. Zo kunnen we deze maand Mafia 3 geheel gratis binnenhalen!

De line-up van augustus lijkt ons de komkommertijd door te helpen. PlayStation 4-bezitters kunnen namelijk voor welgeteld nul euro aan de slag met Mafia 3 en Dead by Daylight. Daarbij keert ook Knowledge is Power weer terug in het rijtje. PlayStation gooit er ook nog een gratis VR-game bij in met Here They Lie. Mensen met een PlayStation 3 kunnen deze maand van start met Bound by Flame en Serious Sam 3: BFE. Ook de Vita-bezitters worden niet overgeslagen. Zij kunnen namelijk Draw Slasher en Space Hulp binnenhalen.

De PlayStation Plus line-up is vanaf 7 augustus te downloaden. Tegelijkertijd verdwijnen onder andere Heavy Rain en Absolver uit de gratis store. Haal die zeker nog even binnen!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?