Downloadnieuws: PlayStation Plus line up van augustus bevat onder andere Mafia 3

Geplaatst:
Aangepast: 29 augustus 2018 18:08

Ook PlayStation maakt zijn maandelijkse Plus line-up bekend. De gratis games zijn al sinds jaar en dag onderdeel van het PlayStation Plus-abonnement en in de maand augustus hebben we wat om naar uit te kijken. Zo kunnen we deze maand Mafia 3 geheel gratis binnenhalen!

De line-up van augustus lijkt ons de komkommertijd door te helpen. PlayStation 4-bezitters kunnen namelijk voor welgeteld nul euro aan de slag met Mafia 3 en Dead by Daylight. Daarbij keert ook Knowledge is Power weer terug in het rijtje. PlayStation gooit er ook nog een gratis VR-game bij in met Here They Lie. Mensen met een PlayStation 3 kunnen deze maand van start met Bound by Flame en Serious Sam 3: BFE. Ook de Vita-bezitters worden niet overgeslagen. Zij kunnen namelijk Draw Slasher en Space Hulp binnenhalen.

De PlayStation Plus line-up is vanaf 7 augustus te downloaden. Tegelijkertijd verdwijnen onder andere Heavy Rain en Absolver uit de gratis store. Haal die zeker nog even binnen!

Bron: PlayStation Blog
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mafia III

Series

Mafia

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

7 oktober 2016

Ontwikkelaar

Hangar 13

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord