Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor maart aangekondigd

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand maart aangekondigd. Waarschijnlijk is menig abonnee tevreden met het aanbod voor komende maand, want deze bevat niet de minste titels.

Waar de Xbox Games With Gold voor maart eerder deze week al werden onthuld, is het vandaag aan Sony om de kaarten voor komende maand op tafel te leggen. En het is niet mis, want met je PlayStation Plus-abonnement kun je komende maand onder andere Final Fantasy 7 Remake aan je bibliotheek toevoegen. Een mooi gebaar nadat gister nog een grote Final Fantasy 7 Remake uitbreiding werd onthuld. Daarnaast kunnen gamers die lid zijn van PlayStation Plus zich ook nog verzekeren van Remnant: From the Ashes, de vr-game Farpoint en voor de PlayStation 5 de game Maquette. Destruction Allstars die ook onderdeel was van de PlayStation Plus-games voor de maand februari loopt nog een maandje door.

PlayStation Plus maart

Vanaf 2 maart kun je dus Final Fantasy 7 Remake, Remnant: From The Ashes, Farpoint, Maquette en Destruction Allstars aan je collectie games toevoegen. Hier heb je zoals gezegd dan wel een PlayStation Plus-abonnement voor nodig.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?