Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor maart aangekondigd

Geplaatst: 26 februari 2021 17:50

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand maart aangekondigd. Waarschijnlijk is menig abonnee tevreden met het aanbod voor komende maand, want deze bevat niet de minste titels.

Waar de Xbox Games With Gold voor maart eerder deze week al werden onthuld, is het vandaag aan Sony om de kaarten voor komende maand op tafel te leggen. En het is niet mis, want met je PlayStation Plus-abonnement kun je komende maand onder andere Final Fantasy 7 Remake aan je bibliotheek toevoegen. Een mooi gebaar nadat gister nog een grote Final Fantasy 7 Remake uitbreiding werd onthuld. Daarnaast kunnen gamers die lid zijn van PlayStation Plus zich ook nog verzekeren van Remnant: From the Ashes, de vr-game Farpoint en voor de PlayStation 5 de game Maquette. Destruction Allstars die ook onderdeel was van de PlayStation Plus-games voor de maand februari loopt nog een maandje door.

Vanaf 2 maart kun je dus Final Fantasy 7 Remake, Remnant: From The Ashes, Farpoint, Maquette en Destruction Allstars aan je collectie games toevoegen. Hier heb je zoals gezegd dan wel een PlayStation Plus-abonnement voor nodig.

Bron: PlayStation Blog
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord