Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor juni onthuld

Iedere maand geeft Sony ons cadeautjes in de vorm van gratis games. De tegenprestatie is wel dat je een PlayStation Plus-abonnement moet hebben. Sony heeft vandaag de games voor juni onthuld.

Al langere tijd klagen gamers dat het aanbod erg tegenvalt. Misschien mag je er eigenlijk niet over klagen, maar stiekem is het niet heel onterecht. Iets met een gegeven paard en een bek. Echter pakt Sony deze maand goed uit met twee respectabele games. Allereerst is Sonic Mania komende maand gratis te downloaden. Mocht je dat nog niet genoeg vinden, dan maakt Sony je vast warm voor Borderlands 3 door Borderlands: The Handsome Collection gratis weg te geven. In onderstaande trailer kun je gameplay van beide games aanschouwen.

Als PlayStation Plus-abonnee kun je deze games gratis binnenhalen tussen 4 juni en 1 juli.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?