Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor juni onthuld

Geplaatst: 29 mei 2019 19:45
Aangepast: 29 mei 2019 19:46

Iedere maand geeft Sony ons cadeautjes in de vorm van gratis games. De tegenprestatie is wel dat je een PlayStation Plus-abonnement moet hebben. Sony heeft vandaag de games voor juni onthuld.

Al langere tijd klagen gamers dat het aanbod erg tegenvalt. Misschien mag je er eigenlijk niet over klagen, maar stiekem is het niet heel onterecht. Iets met een gegeven paard en een bek. Echter pakt Sony deze maand goed uit met twee respectabele games. Allereerst is Sonic Mania komende maand gratis te downloaden. Mocht je dat nog niet genoeg vinden, dan maakt Sony je vast warm voor Borderlands 3 door Borderlands: The Handsome Collection gratis weg te geven. In onderstaande trailer kun je gameplay van beide games aanschouwen.

Als PlayStation Plus-abonnee kun je deze games gratis binnenhalen tussen 4 juni en 1 juli.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord