Downloadnieuws: PlayStation Plus games voor februari zijn bekend

Geplaatst:
Aangepast: 27 januari 2021 19:46

De PlayStation Plus games voor februari zijn bekend. Volgende maand kunnen PlayStation Plus-abonnees aan de slag met weer drie nieuwe gratis games.

De tweede maand van 2021 staat om de hoek en dat betekent dat er nieuwe PlayStation Plus games aankomen voor PlayStation Plus-abonnees. Sony heeft zojuist onthuld dat er weer drie nieuwe gratis games in februari te spelen zijn. Net zoals in januari is er één game die alleen te spelen is op de PlayStation 5: Destruction AllStars. In deze multiplayer is het de bedoeling dat je andere auto's compleet vernietigd met je eigen auto om zo de Global Destruction Federation Champion te worden. De volgende game in het rijtje, Control: Ultimate Edition, is te spelen op de PlayStation 5 en de PlayStation 4. Control gaat over Jesse Faden die bovennatuurlijke krachten heeft en de Federal Bureau of Control moet beschermen tegen een onheilspellende vijand. Als laatste kunnen PlayStation Plus-abonnees de actie-avonturengame Concrete Genie spelen op de PlayStation 4. Het is aan jou in deze game om het vervuilde stadje Denska in oude glorie te herstellen door middel van een magische verfkwast.

Destruction AllStars is beschikbaar van 2 februari tot en met 5 april voor PlayStation 5-gebruikers. Control: Ultimate Edition en Concrete Genie zijn te spelen van 2 februari tot en met 1 maart. Tot de nieuwe maand aanbreekt kunnen PlayStation Plus-abonnees nog aan de slag met Shadow of the Tomb Raider en Greedfall voor de PlayStation 4 en Maneater voor de PlayStation 5.

Bron: PlayStation
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord