Downloadnieuws: PlayStation Plus games voor februari zijn bekend

De PlayStation Plus games voor februari zijn bekend. Volgende maand kunnen PlayStation Plus-abonnees aan de slag met weer drie nieuwe gratis games.

De tweede maand van 2021 staat om de hoek en dat betekent dat er nieuwe PlayStation Plus games aankomen voor PlayStation Plus-abonnees. Sony heeft zojuist onthuld dat er weer drie nieuwe gratis games in februari te spelen zijn. Net zoals in januari is er één game die alleen te spelen is op de PlayStation 5: Destruction AllStars. In deze multiplayer is het de bedoeling dat je andere auto's compleet vernietigd met je eigen auto om zo de Global Destruction Federation Champion te worden. De volgende game in het rijtje, Control: Ultimate Edition, is te spelen op de PlayStation 5 en de PlayStation 4. Control gaat over Jesse Faden die bovennatuurlijke krachten heeft en de Federal Bureau of Control moet beschermen tegen een onheilspellende vijand. Als laatste kunnen PlayStation Plus-abonnees de actie-avonturengame Concrete Genie spelen op de PlayStation 4. Het is aan jou in deze game om het vervuilde stadje Denska in oude glorie te herstellen door middel van een magische verfkwast.

Destruction AllStars is beschikbaar van 2 februari tot en met 5 april voor PlayStation 5-gebruikers. Control: Ultimate Edition en Concrete Genie zijn te spelen van 2 februari tot en met 1 maart. Tot de nieuwe maand aanbreekt kunnen PlayStation Plus-abonnees nog aan de slag met Shadow of the Tomb Raider en Greedfall voor de PlayStation 4 en Maneater voor de PlayStation 5.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?