Check al onze gamescom content hier!
ONRUSH
  • ONTWIKKELAAR Codemasters
  • RELEASEDATUM 5 juni 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: PlayStation Plus-games voor december gelekt

De PlayStation Plus-games van december zijn alweer gelekt. De Russische afdeling van PlayStation heeft een video online gezet op social media. De video is inmiddels alweer offline gehaald. In de video zien we de gratis games ONRUSH en SOMA voor PlayStation Plus-leden van december.

De Russische afdeling van Sony PlayStation heeft mogelijk onbewust een video van de PlayStation Plus-games van december vroegtijdig online gezet op het social media-kanaal VKontakte. ONRUSH is een racegame van ontwikkelaar Codemasters en verscheen op 5 juni. De game SOMA is een sci-fi horror-game van ontwikkelaar Frictional Games uit 2015.

PlayStation Plus

Gisteren werden de games voor Xbox Gold-leden bekendgemaakt voor december. Zo zijn Q.U.B.E. 2 en Never Alone speelbaar voor de Xbox One.

BRON DTF

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?