Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van september bekendgemaakt

Iedere maand doet Sony iets terug voor de trouwe abonnees die een PlayStation Plus-lidmaatschap hebben. De twee games voor september zijn vandaag door Sony aangekondigd.

De laatste tijd is Sony gul met het weggeven van games en ook deze maand pakken ze weer flink uit. Voor de liefhebbers van The Dark Knight is namelijk Batman: Arkham Knight gratis verkrijgbaar. Voel je je wat meer thuis in het hack-and-slash-genre, dan wordt Darksiders III een maand lang voor noppes beschikbaar gesteld. Nog niet overtuigd? Wellicht dat Sony's trailer je nog kan overhalen.

Bovenstaande games zijn voor PlayStation Plus-abonnees vanaf 3 september te downloaden.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?