Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van september bekend

Sony heeft de PlayStation Plus-games van september bekendgemaakt en er zitten een aantal grote games bij. Zo kunnen PlayStation Plus-abonnees aankomende maand onder andere aan de slag met Destiny 2 voor de PlayStation 4.

Naast planeten verkennen en schieten in Destiny 2 is het in september mogelijk om God of War III Remastered te downloaden. Hierin kruip je in de huid van Kratos en ga je het gevecht aan met mythologische monsters en de goden van Olympus. De andere games die verschijnen zijn Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 + PS4/PS Vita), QUBE Director’s Cut (PS3 + PS4), Foul Play (PS Vita + PS4), en Sparkle 2 (PS Vita). Tot slot worden Knowledge is Power voor PlayLink en Here They Lie voor PlayStation VR verlengd, waardoor je ze ook september nog kan downloaden voor de PlayStation 4.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?