Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van oktober bekend

Het is de laatste woensdag van de maand en zoals gebruikelijk maakt Sony dan de PlayStation Plus-games voor de volgende maand bekend. In oktober kunnen we onder andere aan de slag met Friday the 13th: The Game en Master Reboot.

PlayStation 4 -bezitters kunnen in oktober griezelen met Friday the 13th: The Game en het tegen elkaar opnemen in de snelle multiplayergame Laser League. Naast deze titels bestaat de line-up van aankomende maand uit Master Reboot (PS3), The Bridge (PS3, PS4, PS Vita), Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, PS4) en 2064: Read Only Memories (PS Vita, PS4). Tot slot is de Playlink-game Knowledge is Power voor de PlayStation 4 ook in oktober weer van de partij.

Wat vinden jullie van de PlayStation Plus line-up voor de maand oktober?

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?