Overcooked!

  • Ontwikkelaar Ghost Town Games Ltd.
  • Eerste releasedatum 3 augustus 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van mei bekendgemaakt

Elke maand krijgen PlayStation Plus-leden de mogelijkheid om een aantal games gratis te spelen. De PlayStation Plus-games van mei zijn nu officieel bekendgemaakt.

De eerste game waar je met je PlayStation Plus-abonnement mee aan de slag kunt, is Overcooked! Overcooked! is een co-op-game waarbij je samen met maximaal vier man de keuken van een restaurant moet bemannen. Elke chef-kok heeft zijn eigen taak en samen moet je ervoor zorgen dat je gasten niet met een lege maag naar huis gaan. De tweede game die deze maand gratis te spelen is, is What Remains of Edith Finch. Dit is een mysterieuze game waarbij je het landgoed van de Finch-familie moet verkennen, op zoek naar herinneringen van overleden familieleden.

Overcooked! en What Remains of Edith Finch zijn vanaf 7 mei beschikbaar voor iedereen met een PlayStation Plus-abonnement. Dan verdwijnen ook de PS Plus-games van april.

BRON Sony PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?