Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van maart bekendgemaakt

Geplaatst:

Een nieuwe maand betekent weer een nieuwe lading aan PlayStation Plus-games. Dit zijn de titels die je deze maand gratis aan je collectie kunt toevoegen.

De PlayStation Plus-games van februari brachten een diverse line-up met zich mee. Ook deze maand krijg je weer een hoop verschillende PlayStation Plus-games voorgeschoteld. Laten we beginnen met de PlayStation 4-versie van ARK: Survival Evolved. Spelers met een PlayStation Plus-abonnement kunnen binnenkort gratis jagen, oogsten en voorwerpen craften in deze populaire MMO-survivalgame. Wie liever niet in het verleden blijft hangen, kan aan de slag met het futuristische Ghostrunner. Zo kun je alvast oefenen in de oorspronkelijke cyberpunk parkour-game voordat Ghostrunner 2 in de winkelschappen ligt. Let wel op: Ghostrunner is alleen gratis beschikbaar voor PlayStation 5-bezitters. Gelukkig worden PlayStation 4-bezitters niet aan de kant geschoven. Zij kunnen ook aan de slag met Team Sonic Racing. Deze Mario Kart-kloon staat garant voor een hoop pret met een groep vrienden en een kratje bier erbij. Sony sluit de PlayStation Plus-games van maart af met een knaller. Als bonus kunnen PlayStation 4 en 5-bezitters namelijk Ghost of Tsushima: Legends kosteloos downloaden.

Je kunt de PlayStation Plus-games van maart vanaf 1 maart gratis downloaden. De PlayStation Plus-games van vorige maand zijn slechts tot en met 28 februari gratis beschikbaar.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot ARK: Survival Evolved

Series

-

Uitgever

Studio Wildcard

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series

Releasedatum

29 augustus 2017

Ontwikkelaar

Studio Wildcard

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord