Downloadnieuws: PlayStation Plus games van juli

De PlayStation Plus-games voor de maand juli zijn bekendgemaakt. Iedere maand presenteert PlayStation een nieuwe reeks games in diens maandelijkse collectie en dit keer zitten er weer een aantal pareltjes tussen.

In de maand juli wordt wederom de klopjacht op de Origami Killer geopend. Quantic Dream bracht de game al in 2010 uit voor de PlayStation 3, maar de game kreeg een re-release op de PlayStation 4. Tevens kunnen we op de PlayStation 4 aan de slag met Absolver. Spelers die nog actief zijn op de PlayStation 3 kunnen komende maand aan de bak met Rayman 3 HD en Deception IV: The Nightmare Princess. Het duurt waarschijnlijk niet lang meer, maar ook de Vita-spelers krijgen nog iets. Die line-up bestaat namelijk uit Space Overlords en Zero Escape: Zero Time Dilemma.

BRON PlayStation Blog

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?