Steep

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 2 december 2016
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van januari bekendgemaakt

Elke maand krijgen spelers met een PlayStation Plus-abonnement toegang tot een aantal gratis te spelen games. PlayStation heeft onlangs de PlayStation Plus-games van januari bekendgemaakt.

In het nieuwe jaar kunnen PlayStation-bezitters op wintersport in de open-world game Steep. Daarnaast is ook Portal Knights aan het lijstje toegevoegd. Portal Knights is een soort open-world RPG met Minecraft-elementen erin. Ook fans van de oudere consoles van Sony komen in het nieuwe jaar aan hun trekken. Met Zone of the Enders HD Collection (PS3), Amplitude (PS3), Fallen Legion: Flames of Rebellion (PS Vita & PS4) en Super Mutant Alien Assault (PS Vita) is de lineup voor de eerste maand van 2019 compleet.

De PlayStation Plus-games van januari zijn vanaf 1 januari 2019 te spelen. Begint het nieuwe jaar voor PlayStation-bezitters goed, of had je liever andere games gezien?

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?