Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van augustus bekendgemaakt

De PlayStation Plus-games voor de maand augustus zijn bekendgemaakt. PlayStation Plus-abonnementhouders kunnen straks aan de slag met drie titels.

Over een aantal dagen nemen we afscheid van de PlayStation Plus-games van juli. Daar komen weer drie nieuwe titels voor in de plaats met boordevol actie. De eerste titel voor PlayStation Plus werd tijdens State of Play al aangekondigd, Hunter's Arena: Legends, voor zowel de PlayStation 4 als PlayStation 5. Deze battle royale vindt plaats in een middeleeuws tijdsperk waarin mensen en demonen tegen elkaar strijden in een gevecht van dertig spelers. Liever met je vrienden op de bank gamen? Ook dat is mogelijk met Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Deze populaire third person-shooter heeft een couch co-op modus en een online modus met nieuwe uitdagingen. De laatste gratis titel is Tennis World Tour 2, waarin je je tennisvaardigheden kunt uitoefenen in Career-modus of Ranked-modus. Beide titels zijn downloadbaar voor PlayStation 4-bezitters.

PlayStation Plus augusuts

Hunter's Arena: Legends, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville en Tennis World Tour 2 zijn vanaf 6 september gratis te downloaden met een PlayStation Plus-abonnement.

Over auteur Celine Man

Celine Man Sommige mensen spelen een game en kunnen deze weer rustig wegleggen. Celine kan dat echter niet. Nee nee, Celine denkt er over na, legt het even weg en schrijft er vervolgens een hele filosofische thesis over. Het is dan ook niet heel erg vreemd dat Celine filosofie studeert. De sky is echter de limit, want die filosofie gaat ze ooit toepassen op Artificial Intelligence en video game design. Celine is waar Skynet zijn oorsprong vindt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?