Downloadnieuws: PlayStation Plus-games van augustus bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 28 juli 2021 19:35

De PlayStation Plus-games voor de maand augustus zijn bekendgemaakt. PlayStation Plus-abonnementhouders kunnen straks aan de slag met drie titels.

Over een aantal dagen nemen we afscheid van de PlayStation Plus-games van juli. Daar komen weer drie nieuwe titels voor in de plaats met boordevol actie. De eerste titel voor PlayStation Plus werd tijdens State of Play al aangekondigd, Hunter's Arena: Legends, voor zowel de PlayStation 4 als PlayStation 5. Deze battle royale vindt plaats in een middeleeuws tijdsperk waarin mensen en demonen tegen elkaar strijden in een gevecht van dertig spelers. Liever met je vrienden op de bank gamen? Ook dat is mogelijk met Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville. Deze populaire third person-shooter heeft een couch co-op modus en een online modus met nieuwe uitdagingen. De laatste gratis titel is Tennis World Tour 2, waarin je je tennisvaardigheden kunt uitoefenen in Career-modus of Ranked-modus. Beide titels zijn downloadbaar voor PlayStation 4-bezitters.

onbekend

Hunter's Arena: Legends, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville en Tennis World Tour 2 zijn vanaf 6 september gratis te downloaden met een PlayStation Plus-abonnement.

Bron: PlayStation Blog
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord