Downloadnieuws: PlayStation Plus games november onthuld

Geplaatst: 29 oktober 2020 12:45
Aangepast: 29 oktober 2020 15:41

De PlayStation Plus games van november zijn onlangs onthuld. Volgende maand kunnen we aan de slag met drie games.

De PlayStation Plus-games van oktober zijn de Store nog niet uit, maar we kunnen ons al verheugen op de nieuwe gratis games van volgend jaar. Daar waar PlayStation Plus-abonnees deze maand nog gratis aan de slag konden met Need for Speed: Payback en Vampyr, kun je in november wel drie games gratis spelen. De eerste game die in november aan de PlayStation Plus line-up wordt toegevoegd, is de PlayStation 5 avonturengame Bugsnax. De tweede game die aan de line-up wordt toegevoegd, is de actiegame Middle-earth: Shadow of War. De indiegame Hollow Knight: Voidheart Edition sluit de line-up af.

Middle-earth: Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition zijn vanaf 3 november tot 30 november beschikbaar via PlayStation Plus. Bugsnax is van 12 november tot 4 januari beschikbaar.

Bron: Sony PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord