Downloadnieuws: PlayStation Plus games november onthuld

De PlayStation Plus games van november zijn onlangs onthuld. Volgende maand kunnen we aan de slag met drie games.

De PlayStation Plus-games van oktober zijn de Store nog niet uit, maar we kunnen ons al verheugen op de nieuwe gratis games van volgend jaar. Daar waar PlayStation Plus-abonnees deze maand nog gratis aan de slag konden met Need for Speed: Payback en Vampyr, kun je in november wel drie games gratis spelen. De eerste game die in november aan de PlayStation Plus line-up wordt toegevoegd, is de PlayStation 5 avonturengame Bugsnax. De tweede game die aan de line-up wordt toegevoegd, is de actiegame Middle-earth: Shadow of War. De indiegame Hollow Knight: Voidheart Edition sluit de line-up af.

Middle-earth: Shadow of War en Hollow Knight: Voidheart Edition zijn vanaf 3 november tot 30 november beschikbaar via PlayStation Plus. Bugsnax is van 12 november tot 4 januari beschikbaar.

BRON Sony PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?