Downloadnieuws: PlayStation Plus-games augustus bekendgemaakt

Ook deze maand kunnen PlayStation-bezitters met een PS Plus-abonnement weer genieten van twee gratis games. De PlayStation Plus-games van augustus zijn namelijk onlangs bekendgemaakt.

De eerste game waar je deze maand gratis mee aan de slag kunt, is WipEout Omega Collection. Deze collectie bevat de futuristische racegames WipEout 2048, WipEout HD en de uitbreiding HD Fury. De tweede game die je deze maand gratis kunt spelen, is Sniper Elite 4. Deze tactische third-person shooter borduurt voort op de gebeurtenissen van Sniper Elite 3. In dit deel neemt hoofdpersonage Karl Fairburne het in Italië op tegen de nazi's.

WipEout Omega Collection en Sniper Elite 4 zijn vanaf 6 augustus tot 2 september gratis beschikbaar op de PlayStation 4 voor eenieder met een PlayStation Plus-abonnement.

BRON PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?