Downloadnieuws: PlayStation Plus-games augustus bekendgemaakt

Geplaatst: 2 augustus 2019 11:10
Aangepast: 2 augustus 2019 11:10

Ook deze maand kunnen PlayStation-bezitters met een PS Plus-abonnement weer genieten van twee gratis games. De PlayStation Plus-games van augustus zijn namelijk onlangs bekendgemaakt.

De eerste game waar je deze maand gratis mee aan de slag kunt, is WipEout Omega Collection. Deze collectie bevat de futuristische racegames WipEout 2048, WipEout HD en de uitbreiding HD Fury. De tweede game die je deze maand gratis kunt spelen, is Sniper Elite 4. Deze tactische third-person shooter borduurt voort op de gebeurtenissen van Sniper Elite 3. In dit deel neemt hoofdpersonage Karl Fairburne het in Italië op tegen de nazi's.

WipEout Omega Collection en Sniper Elite 4 zijn vanaf 6 augustus tot 2 september gratis beschikbaar op de PlayStation 4 voor eenieder met een PlayStation Plus-abonnement.

Bron: PlayStation
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord