Downloadnieuws: PlayStation Now-games van september bekendgemaakt

Geplaatst:
Aangepast: 6 september 2021 21:28

Het is weer zover: de PlayStation Now-games van de maand september zijn bekendgemaakt. Deze maand kent een verzameling van klassieke en nieuwe games.

De PlayStation Now-games van augustus voegden enkele knallers van games toe aan de service van Sony. Deze maand lijkt de gamegigant wat rustiger aan te doen met de grote titels. Toch is de selectie ditmaal ook beslist niet slecht. Zo kunnen PlayStation Now-leden in september aan de slag met de vechtgame Tekken 7. Wie zijn tegenstanders liever de eeuwige stilte toekent, kan in de first-person shooter Killing Zone 2 duiken. Heb je liever een klassieke titel? Stap dan in de tijdmachine naar 1997 met het befaamde Final Fantasy VII (niet te verwarren met het recentere Final Fantasy VII Remake Intergrade). Ook de indietitel Windbound wordt toegevoegd aan de service. Dat is echter niet de enige indiegame die PlayStation Now mag gaan verrijken. De actie-RPG Moonlighter staat deze maand namelijk ook in de schijnwerpers. Tot slot is er Pathfinder: Kingmaker – Definitive Edition, een single-player RPG waar je heel wat uurtjes zoet mee kunt zijn.

De PlayStation Now-games van september zijn beschikbaar vanaf morgen, dinsdag 7 september. Tekken 7 verlaat de service weer op 28 februari 2022.

Bron: PlayStation Blog
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Final Fantasy VII

Series

Final Fantasy

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

17 november 1997

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord