Downloadnieuws: PlayStation Now-games van mei bekendgemaakt

Geplaatst: 3 mei 2021 20:34

De nieuwe PlayStation Now-titels van de maand mei zijn bekendgemaakt. Deze maand kunnen leden weer aan de slag met drie nieuwe games.

Waar vorige maand de bibliotheek nog uitgebreid werd met titels als Marvel's Avengers, Borderlands 3 en The Long Dark, staan er nu drie geheel andere games in de startblokken. Vanaf 4 mei kunnen leden van het cloud-gamingplatform op avontuur naar Japan in de actie-RPG Nioh. We blijven nog even bij die Japanse setting met de toevoeging van de crossover-vechtgame Jump Force. Ook beat'em up-fans kunnen hun ei kwijt met de nieuwe line-up. Streets of Rage 4 krijgt namelijk als laatste toevoeging deze maand nieuw leven op de dienst van Sony. PlayStation Now-leden merken de komende weken wellicht dat de resolutie van de gestreamde games hoger is dan normaal. Sony is op dit moment namelijk bezig met het uitrollen van een hogere streamingkwaliteit.

De nieuwe titels van deze maand zijn speelbaar op PlayStation Now vanaf 4 mei. Jump Force is slechts te spelen tot 2 augustus 2021. Streets of Rage 4 wordt op 1 november 2021 van de dienst afgehaald.

Bron: PlayStation
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord