Downloadnieuws: PlayStation Now aangevuld met onder andere Spider-Man

PlayStation Now is de dienst van PlayStation waarmee je games kunt spelen als je een abonnement hebt. Een soort Netflix voor games dus. En er zijn weer nieuwe games toegevoegd.

Wat te denken van bijvoorbeeld Marvel's Spider-Man. Als je de game nog niet had, dan is het nu dus mogelijk om middels PlayStation Now door de straten van New York te slingeren, terwijl je op zoek gaat naar de bad guys. Niet jouw spinnenpakkie an? Dan is ook Just Cause 4 nog toegevoegd aan de games waaruit je kunt kiezen. Voor de sportliefhebbers is ook The Golf Club 2019 beschikbaar om te spelen.

BRON PlayStation

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?