Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 21 maart 2005
  • Platformen Pc, Xbox, PlayStation 2, Nintendo GameCube, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo 3DS
  • Genre Actie, Strategie, Stealth
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Pak gratis Splinter Cell: Chaos Theory mee

Als je gek bent op gratis games, dan kun je nu je slag slaan. Ubisoft geeft namelijk gratis de pc-game Splinter Cell: Chaos Theory weg via hun online store.

Het is feest bij Ubisoft, want zij vieren hun 35-jarig bestaan. Dit laten ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en zo kan het dat je tot voor kort gratis de Assassin's Creed Chronicles Trilogy kon claimen. Inmiddels heeft de trilogie plaatsgemaakt voor een andere game. Momenteel kun je je digitale gamecollectie namelijk uitbreiden met Splinter Cell: Chaos Theory. De game verscheen in 2005 en werd zeer goed ontvangen door het publiek. Ubisoft werkt al een tijdje aan een nieuwe Splinter Cell-game. Vorig jaar kwam creative director van Splinter Cell Maxime Beland weer terug op het oude nest. Mocht je niet zo lang willen wachten, dan kun je dus aan de slag gaan met deze golden oldie.

Splinter Cell Chaos Theory gratis

Je kunt Splinter Cell: Chaos Theory voorlopig nog voor niks aan je library toevoegen. De game is namelijk tot 25 en met 25 november gratis binnen te halen.

BRON Ubisoft

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?