Check hier alle E3 2021-content

Nubarron: The adventure of an unlucky gnome

  • Ontwikkelaar Hidden People Club
  • Eerste releasedatum 30 januari 2020
  • Platformen Pc, Nintendo Switch
  • Genre Puzzel, Platform, Indie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Nubarron is tijdelijk gratis via Steam

Nubarron: The adventure of an unlucky gnome is voor nog even geen acht euro meer. Via Steam wordt de indiegame namelijk gratis weggegeven.

Zin in een gratis platformgame? Dan kan je terecht bij de Steam Store waar Nubarron: The adventure of an unlucky gnome nog voor een paar dagen gratis verkrijgbaar is. In deze game navigeren spelers het personage Gnome door allemaal gevaren in een verdraaide sprookjeswereld. Gnome is zijn puntmuts verloren doordat die vervangen is door een wolk. Om de vervelende wolk te laten verdwijnen en zijn puntmuts terug te krijgen, moet hij zoeken naar een magisch boek: de Nubarron. De reis is natuurlijk niet zonder obstakels en spelers moeten daarom puzzels, vijanden en bosses verslaan, zodat Gnome weer herenigd wordt met zijn Lucky Hat.

Nubarron: The adventure of an unlucky gnome is vanaf nu tot 9 mei om 19:00 gratis te downloaden via de Steam Store. In april konden Steam-gebruikers gratis tijdelijk de partygame Quiplash verkrijgen.

BRON Steam

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?