Downloadnieuws: Nintendo komt met WiiWare-spel Fluidity

Nintendo krijgt het druk dit najaar. Niet alleen moeten ze Donkey Kong Country Returns, Kirby's Epic Yarn en Zelda nog afmaken, of de 3DS met al zijn titels. Ook maken ze er nog een downloadbaar spelletje bij en dat past nogal bij de regen van de afgelopen dagen.

We zullen namelijk in de 'weer' moeten met water. En ijs. En een regenwolk. Maar da's ook allemaal water. Daarmee zul je puzzels op moeten lossen in het magische boek Aquaticus. Het spelletje krijgt de naam Fluidity mee. En dat is jammer genoeg alle informatie die je krijgt van Nintendo. Zonder screenshots is het nogal moeilijk in te beelden dus hopelijk krijgen we snel meer informatie. Of een release-datum.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?