Downloadnieuws: Nieuwste Xbox Game Pass games bevat onder andere Wolfenstein

De aankomende games voor de service Xbox Game Pass zijn bekendgemaakt. Fans van de groene console kunnen binnenkort aan de slag met wat gloednieuwe spellen.

De eerste toevoeging heet Final Fantasy XV. De grootse JRPG maakt aanstalten voor Xbox Game Pass. Daarnaast krijgen we ook nog de co-op shooter Wolfenstein Youngblood. Beide games zijn beschikbaar voor de pc en Xbox. Exclusief voor de console kunnen de spelers aan de slag met Death Squared. Deze puzzelgame kun je ook spelen met je beste maatjes. De pc krijgt Death's Gambit, wat een uitdagende 2D game met RPG elementen is.

Final Fantasy XV en Wolfenstein Youngblood zijn te downloaden vanaf vandaag, 6 februari. Death Squared is beschikbaar vanaf 13 februari. Death's Gambit heeft nog geen exacte releasedatum.

BRON Microsoft

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?