Downloadnieuws: Nieuwste Xbox Game Pass games bevat onder andere Wolfenstein

Geplaatst: 6 februari 2020 11:25
Aangepast: 6 februari 2020 11:26

De aankomende games voor de service Xbox Game Pass zijn bekendgemaakt. Fans van de groene console kunnen binnenkort aan de slag met wat gloednieuwe spellen.

De eerste toevoeging heet Final Fantasy XV. De grootse JRPG maakt aanstalten voor Xbox Game Pass. Daarnaast krijgen we ook nog de co-op shooter Wolfenstein Youngblood. Beide games zijn beschikbaar voor de pc en Xbox. Exclusief voor de console kunnen de spelers aan de slag met Death Squared. Deze puzzelgame kun je ook spelen met je beste maatjes. De pc krijgt Death's Gambit, wat een uitdagende 2D game met RPG elementen is.

Final Fantasy XV en Wolfenstein Youngblood zijn te downloaden vanaf vandaag, 6 februari. Death Squared is beschikbaar vanaf 13 februari. Death's Gambit heeft nog geen exacte releasedatum.

Bron: Microsoft
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord