Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Downloadnieuws: Nieuwe WiiWare en Virtual Console titels

Er staan weer eens nieuwe titels op het Nintendo Wii Winkelkanaal. Er zijn 2 nieuwe WiiWare titels bijgekomen en één Virtual Console titel.

Alien Crush Returns is een Pinball spel voor de Nintendo Wii. Het heeft extra's en veel flipperkasten. Hij kost 800 Wii Points en Home Sweet Home laat je je eigen huis inrichten met makkelijke controls. Deze kost 1.000 Wii Points.

Space Harrier is de nieuwe titel op de Virtual Console. We kennen hem van de SEGA Master System. De game werd uitgegeven in de jaren '80. De game gaat lekker snel en bevat 19 levels.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?