Downloadnieuws: Nieuwe titels toegevoegd aan PlayStation Now

In december wordt ook PlayStation Now uitgebreid met nieuwe games. Zo worden er deze maand drie grote titels aan de bibliotheek toegevoegd.

PlayStation Now is een abonnementsdienst waarbij abonnees toegang hebben tot een grote bibliotheek aan games van de PlayStation 2, 3 en 4. Hoewel de abonnementsdienst van Sony niet zo populair is als de Xbox Game Pass, kan daar toch zomaar verandering in komen. Sony heeft namelijk de PlayStation Now-bibliotheek flink uitgebreid met een aantal grote titels. Zo zijn vanaf deze maand Horizon Zero Dawn, The Surge 2 en Darksiders 3 te spelen via de abonnementsdienst. Daarnaast zijn ook Broforce, Stranded Deep en Wreckfest toegevoegd.

De nieuwe games zijn vanaf nu te spelen via PlayStation Now.

BRON Sony PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?