Downloadnieuws: Nieuwe racegame voor WiiWare

Begin 2009 zal de Japanse ontwikkelaar YUKE'S Company Limited de nieuwe racegame BPM Racing op WiiWare, het virtuele winkelkanaal van Nintendo, uitbrengen. Dat is ons vandaag ter ore gekomen.

Bij BPM Racing draait het om racen en muziek, waarbij je bonussen ontvangt als je op het ritme van de muziek blijft. De bonussen bestaan uit hogere snelheden of betere controle over het stuur tot het eigen DJ worden en effecten aan de nummers geven.

Naast BPM Racing is YUKE'S Company Limited met nog meer titels bezig voor het WiiWare platform.

Zodra we meer weten kan je dat hier terug lezen op Gameliner.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?