Downloadnieuws: Nieuwe games onthuld voor Xbox Game Pass

Geplaatst: 19 januari 2022 12:30

Er zijn weer nieuwe games onthuld voor de Xbox Game Pass. Xbox kondigde de nieuwe games aan op de blog van de gamegigant.

Eerder werd er bekendgemaakt dat de Xbox Game Pass een nieuwe mijlpaal heeft behaald qua abonnees. Nu zijn er ook nieuwe games voor de service aangekondigd. Gebruikers kunnen nu al aan de slag met Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition en Nobody Saves the World. Vanaf 20 januari komen ook Death’s Door, Hitman Trilogy, Pupperazzi, Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Deluxe Edition en Windjammers 2 naar de service. Als laatste kunnen Xbox Game Pass abonnees vanaf 27 januari gaan drummen in Taiko no Tatsujin: The Drum Master.

De Xbox Game Pass is nu beschikbaar voor de pc, Xbox consoles en smartphones.

Bron: Xbox

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Death's Door

Series

-

Uitgever

Devolver Digital

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

20 juli 2021

Ontwikkelaar

Acid Nerve

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord