Downloadnieuws: Need for Speed Payback, Midweek Madness en Big Bundle Sale

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor het wekelijkse downloadnieuws. Hierbij nemen we de nieuwste games en aanbiedingen door die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Met deze week Need for Speed Payback, de Midweek Madness van Steam en de Big Bundle Sale in de Xbox Live Marketplace.

PSN - Need for Speed

Deze actievolle racegame is in de aanbieding in de PlayStation Store. Het verhaal speelt zich af in Fortune Valley, waar jij en je team het opnemen tegen The House, een gemeenschap die heerst over de onderwereld van Fortune Valley. Niet alleen krijg je 50% korting op deze versie van Need for Speed Payback, maar ook de deluxe editie is met 50% korting te krijgen. Echter, de aanbiedingen voor deze games zijn nog maar tot 8 december geldig. Pak dus snel je kans!

Steam - Midweek Madness

Finland viert deze week het bestaan van hun honderdjarige onafhankelijkheid. Steam heeft daarom heel veel korting gegeven op verscheidene games. Zo is Rise of the Tomb Raider in de aanbieding met 50% korting. Daarnaast zijn Lucius en Lucius 2 met 85% korting te krijgen. Ook krijgt Max Payne een fikse korting van wel 65%. Benieuwd welke games nog meer in de aanbieding zijn? Check dan snel de Steam store want deze actie loopt nog tot 8 december.

XBL - Big Bundle Sale

Xbox geeft kortingen van meer dan 50% op verschillende bundels in de Xbox Live Marketplace. In deze zogeheten Big Bundle Sale krijgt onder andere de Inside en Limbo bundel 50% korting. Ook is Outlast: Bundle of Terror met 75% korting te koop. Daarnaast zijn ook vele indie-games met korting te krijgen. De Big Bundle Sale in de Xbox Live Marketplace loopt nog tot 12 december.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Need for Speed Payback

Series

Need for Speed

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

10 november 2017

Ontwikkelaar

Ghost Games

Gameliner Awards

-

Lees meer