Need for Speed Payback
  • ONTWIKKELAAR Ghost Games
  • EERSTE RELEASEDATUM 10 november 2017
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: Need for Speed Payback, Midweek Madness en Big Bundle Sale

Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor het wekelijkse downloadnieuws. Hierbij nemen we de nieuwste games en aanbiedingen door die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Met deze week Need for Speed Payback, de Midweek Madness van Steam en de Big Bundle Sale in de Xbox Live Marketplace.

PSN - Need for Speed

Deze actievolle racegame is in de aanbieding in de PlayStation Store. Het verhaal speelt zich af in Fortune Valley, waar jij en je team het opnemen tegen The House, een gemeenschap die heerst over de onderwereld van Fortune Valley. Niet alleen krijg je 50% korting op deze versie van Need for Speed Payback, maar ook de deluxe editie is met 50% korting te krijgen. Echter, de aanbiedingen voor deze games zijn nog maar tot 8 december geldig. Pak dus snel je kans!

Steam - Midweek Madness

Finland viert deze week het bestaan van hun honderdjarige onafhankelijkheid. Steam heeft daarom heel veel korting gegeven op verscheidene games. Zo is Rise of the Tomb Raider in de aanbieding met 50% korting. Daarnaast zijn Lucius en Lucius 2 met 85% korting te krijgen. Ook krijgt Max Payne een fikse korting van wel 65%. Benieuwd welke games nog meer in de aanbieding zijn? Check dan snel de Steam store want deze actie loopt nog tot 8 december.

XBL - Big Bundle Sale

Xbox geeft kortingen van meer dan 50% op verschillende bundels in de Xbox Live Marketplace. In deze zogeheten Big Bundle Sale krijgt onder andere de Inside en Limbo bundel 50% korting. Ook is Outlast: Bundle of Terror met 75% korting te koop. Daarnaast zijn ook vele indie-games met korting te krijgen. De Big Bundle Sale in de Xbox Live Marketplace loopt nog tot 12 december.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?