NBA 2K21

  • Ontwikkelaar Visual Concepts
  • Eerste releasedatum 4 september 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Downloadnieuws: NBA 2K21 voor noppes in Epic Games Store

NBA 2K21 neemt het plekje in van The Lion's Song als gratis Epic Games Store-game van de week. Vanaf nu is NBA 2K21 tijdelijk voor niks te downloaden in de Epic Games Store.

Daar zijn we weer met de fijnste dag van de week: de donderdag waarbij de Epic Games Store één of meer gratis games weggeeft. Het ging deze week even wat anders. Normaal gezien, met afzondering van een aantal andere keren, staat er namelijk welke game er de week erop gratis beschikbaar is. Deze keer ging het echter om een 'Mystery Game', waardoor het totdat de tijd afloopt nog niet bekend is om welke game het gaat. Meestal gaat het dan om een AAA-game en dat is nu ook het geval. NBA 2K21 is namelijk vanaf nu gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store. In deze meest recente toevoeging van de NBA 2K-gameserie kruipen spelers weer in de rol van NBA-spelers en is het doel natuurlijk om basketbalwedstrijden te winnen. NBA 2K21 biedt daarnaast verschillende gamemodi, zoals MyCAREER waarin je op je eigen basketbalavontuur gaat.

NBA 2K21 is tot 27 mei om 17:00 gratis verkrijgbaar in de Epic Games Store. De game kost normaal 59.99 euro, dus deze deal wil je zeker niet missen! Volgende week wordt er een nieuwe 'Mystery Game' onthuld. Houd Gameliner daarvoor zeker in de gaten!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?