Mortal Kombat 11
  • ONTWIKKELAAR NetherRealm Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 23 april 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Google Stadia
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: Mortal Kombat 11 gratis voor een beperkte tijd

Mortal Kombat 11 is voor een weekend gratis te spelen. Dit maakt Netherrealm Studios bekend middels de onderstaande trailer.

De spelers die de game downloaden krijgen toegang tot alle personages, fatalities en game modi. Onder de personages vallen de DLC karakters, zoals de recent verschenen Terminator. De DLC vechtersbazen zijn echter alleen beschikbaar in the game modus Towers of Time. Qua game modi kun je aan de slag met alle multiplayer opties. De eerste twee hoofdstukken van de campaign zijn ook beschikbaar. Tot slot is de game goedkoper aan te schaffen met een korting van 40%.

De game is gratis te downloaden voor de Xbox One en PlayStation 4 tijdens het weekend van 11 t/m 14 oktober. De complete game is echter nu al beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?