Downloadnieuws: Monkey Island naar PSN en WiiWare

Tot nu toe is remake van de game The Secret of Monkey Island: Special Edition alleen nog maar aangekondigd voor de Xbox 360. Uit een interview met Craig Derrick, producer van de game, blijkt echter dat de remake mogelijk ook verschijnt op het PlayStation Network en Wiiware.

We zullen dus moeten afwachten of de remake daadwerkelijk uitkomt voor de PlayStation 3 en Nintendo Wii. Later deze zomer kunnen we in elk geval wel alvast genieten van de Xbox 360-versie van de remake.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?