Metro 2033

  • Ontwikkelaar 4A Games
  • Eerste releasedatum 19 maart 2010
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Metro 2033 gratis op Steam

Dit weekend is Metro 2033 gratis te krijgen op Steam. Andere Metro games zijn ook sterk afgeprijsd met zestig procent korting of hoger.

De ontwikkelaar 4A Games heeft Metro 2033 tijdelijk gratis beschikbaar gesteld als onderdeel van het tienjarig jubileum van de Metro-serie. Daarnaast bieden ze ook grote kortingen op de rest van de serie. Metro Exodus is met een korting van 66% aan te schaffen. Metro 2033 was hiervoor niet te krijgen op Steam en in plaats daarvan kon de remake, Metro 2033 Redux, gekocht worden. De originele versie is dus nu gratis te krijgen op Steam en de Redux versie heeft tachtig procent korting. Als je van plan was om een keer de Metro-serie op te pakken of graag een nostalgische reis naar het verleden wil maken met de originele Metro 2033, is nu je kans gekomen!

Metro 2033 20101

Metro 2033 is gratis te verkrijgen tot 15 maart 19:00. De kortingen op de andere Metro games blijven ook tot die tijd.

BRON Steam

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?