Downloadnieuws: Mega Man 10 op WiiWare

Het is blauw, moeilijk te spelen en gemaakt in retro-stijl? Natuurlijk Mega Man voor de Nintendo. Wie heeft er niet menig keer zijn controller weggegooid als het weer eens te moeilijk werd? Goed nieuws, want de kwelling van de NES komt terug in Mega Man 10.

Een nieuwe generatie kon vorig jaar nog kennismaken met Mega Man 9, de terugkeer van de Blue Bomber in 8-bit retro-stijl. Na dit enorme succes, heeft Capcom besloten om te beginnen aan de productie van het tiende deel, welke we waarschijnlijk in 2010 kunnen verwachten. Dit keer met een Easy Mode, anders wordt het weer veel te moeilijk.

Via WiiWare kunnen we Mega Man 10 gaan downloaden en op de vraag of Mega Man 10 ook uitkomt op Xbox Live Arcade of de PlayStation Store kunnen we nu nog even niks beantwoorden. De tijd zal het leren....

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?