Jurassic World Evolution

  • Ontwikkelaar Frontier Developments
  • Eerste releasedatum 12 juni 2018
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Jurassic World Evolution gratis in Epic Games Store

De laatste game van de vijftien games die de Epic Games Store weggeeft tijdens de Holiday Sale is hier. De simulatiegame Jurassic World Evolution is een week lang gratis te krijgen via de Epic Games Store.

De Epic Games Store sluit hun vijftien dagen lang elke dag een gratis game weggeven af met een knaller uit de Jurassic franchise, alhoewel de Gameliner review het daar niet zo mee eens is. De managementgame Jurassic World Evolution van ontwikkelaar en uitgever Frontier Developments is namelijk momenteel gratis beschikbaar via de Epic Games Store. In deze simulatiegame kunnen spelers hun eigen dinosaurïerpark bouwen en beheren. Zo kan je je eigen dinosauriërs creëren via genetische modificatie, je eiland uitbreiden als je genoeg geld hebt en ervoor zorgen dat je genoeg bezoekers trekt, terwijl een tropische storm of andere bedreigingen roet in het eten proberen te gooien.

Jurassic World Evolution is tot 7 januari gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

BRON Epic Games Store

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?