Downloadnieuws: Injustice 2, PES 2021 en meer naar Xbox Game Pass

Geplaatst: 5 januari 2021 18:50
Aangepast: 5 januari 2021 18:50

Xbox Game Pass krijgt weer een aantal grote titels, zoals Injustice 2, PES 2021 en nog een aantal andere games. Je kunt al snel met de nieuwe games aan de slag!

Hier staan ze even op een rijtje. Injustice 2 is de DC vechtgame ontwikkeld door Netherrealm Studios. In de actievolle brawler kies je je favoriete DC-personage en neem je het op tegen een diverse cast aan superhelden en schurken. PES 2021, de meest recente titels in de voetbalserie van Konami, maakt zich ook klaar voor Xbox Game Pass. Onlangs is PES 2020 verwijderd, dus Xbox (en xCloud) voetballiefhebbers kunnen binnenkort weer aan de slag. Daarnaast worden Torchlight III en The Little Acre toegevoegd aan de console, terwijl Neoverse, What Remains of Edith Finch en YIIK: A Postmodern RPG een pc-toevoeging krijgen. Bekijk hier het gerucht dat Ubisoft+ onderweg is naar Xbox Game Pass.

De nieuwe games zijn te downloaden tussen 7 en 14 januari.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord