Check hier alle Gameliner AwardsGameliner Awards 2019-content
Hitman - Episode 1: Paris
  • ONTWIKKELAAR IO Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 maart 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, Stealth
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: Hitman en For Honor bij PlayStation Plus-games van februari

Het is de laatste woensdag van de maand en zoals gebruikelijk maakt Sony dan de PlayStation Plus-games voor aankomende maand bekend. In februari verschijnen er zes games, waaronder For Honor en Hitman: The Complete First Season voor de PlayStation 4. Het is tevens de laatste maand dat er PlayStation Plus-games uitkomen voor de PlayStation 3 en PS Vita.

Naast For Honor en Hitman: The Complete First Season zijn er nog vier andere games. Voor de PlayStation 3 verschijnen Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots en Divekick, waarvan die laatste ook beschikbaar is voor de PS Vita. De overige twee games zijn te spelen op zowel de PlayStation 4 als PS Vita. Het gaat hier om Gunhouse en Rogue Aces. Naast al deze games krijgen Plus-abonnees ook toegang tot 100GB Cloud-opslag voor hun savegames.

Wat vinden jullie van de PlayStation Plus-games van februari?

BRON PlayStation Blog

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?