World Championship Sports

  • Ontwikkelaar Koolhaus Games
  • Eerste releasedatum 13 februari 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Halloween-deals, Life is Strange: Before the Storm Ep. 2 en The Witcher 3

We zijn weer aanbeland bij de donderdag en dat betekent dat het tijd is om het downloadnieuws door te nemen. Uiteraard kijken we ook nu weer naar de nieuwste games en aanbiedingen die deze week te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Halloween-deals in de PlayStation Store, Life is Strange: Before the Storm Episode 2 en The Witcher 3: Wild Hunt.

PSN - Halloween-deals

Het is bijna Halloween en om alvast in de stemming te komen brengt Sony Halloween-deals naar de PlayStation Store. Uiteraard zijn er games in de aanbieding die boordevol zombies en monsters zitten. Wat te denken van Dead by Daylight, Outlast 2 en Resident Evil 7 voor de PlayStation 4. Voor de PlayStation 3 zijn onder andere Alien: Isolation, en de Dead Rising- en Dead Island-games in de aanbieding. Ook aan PS Vita-bezitters wordt gedacht. Zo kunnen deze onder andere het complete eerste seizoen van The Walking Dead en verschillende Resident Evil-games aanschaffen met een flinke korting.

Steam, PSN, XBL - Life is Strange: Before the Storm Episode 2

Voor fans van Life is Strange: Before the Storm is het deze week tijd voor de tweede episode. In Episode 2: Brave New World groeit de band tussen Chloe en Rachel, en overwegen ze om weg te lopen. Chloe moet echter eerst een gevaarlijk klusje voor Frank oplossen. Life is Strange: Before the Storm - Episode 2: Brave New World is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Steam, PSN, XBL - The Witcher 3: Wild Hunt

Omdat The Witcher-serie bijna tien jaar oud is wordt er flinke korting gegeven op The Witcher 3: Wild Hunt. In deze briljante RPG kruip je in de huid van Geralt of Rivia, die een episch avontuur beleeft. Op de basisgame wordt 50% korting gegeven terwijl de GOTY-edition aan te schaffen is met 60% korting. Daarnaast wordt op de Expansion Pass, en de uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine 50% korting gegeven. Naast The Witcher 3 zijn de overige Witcher-games ook in de aanbieding in de Steam Store.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?