Grand Theft Auto V

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 17 september 2013
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Downloadnieuws: GTA V verlaat binnenkort Xbox Game Pass weer

Aan alle leuke dingen komt een einde. Grand Theft Auto V staat op het punt om de Xbox Game Pass weer te verlaten.

Komt dit nieuws je bekend voor? Dat kan kloppen. GTA V stond namelijk al eerder op Xbox Game Pass, maar is er toentertijd vanaf gehaald om plaats te maken voor Red Dead Redemption 2. In april kwam er echter goed nieuws: GTA 5 keerde terug naar Xbox Game Pass. Nu, een maand of drie later, wordt de game weer van de abonnementsdienst van Microsoft afgehaald. Grand Theft Auto V is namelijk in de Xbox Game Pass-app verschenen in de reeks van games die de Game Pass binnenkort gaan verlaten. Het lijkt er dus op dat we voor de tweede keer afscheid gaan nemen van de open wereld-game van Rockstar Games.

GTA 5 Xbox Game Pass1

Wanneer de game precies van Xbox Game Pass afgehaald wordt, is onduidelijk. De game blijft daarna wel beschikbaar op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc. GTA V voor PS5 en Xbox Series verschijnt in november.

BRON Xbox Game Pass-app

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?