Downloadnieuws: Gratis PlayStation Plus-games september onthuld

De laatste woensdag van de maand is weer geweest, dus we weten weer wat de gratis PlayStation Plus-games van de volgende maand zijn. In september krijgen we twee vrij grote titels.

Elke maand krijgen PlayStation Plus-leden twee gratis games die ze aan hun PlayStation-bibliotheek toe kunnen voegen. De PlayStation Plus-games van augustus waren Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered en de inmiddels zeer populaire Battle Royale partygame Fall Guys: Ultimate Knockout. In de maand september krijgen abonnees een andere Battle Royale-game gratis. Volgende maand kunnen abonnementhouders namelijk aan de slag met PlayerUnknown's Battlegrounds en de fightinggame Street Fighter V.

PlayerUnknown's Battlegrounds en Street Fighter V zijn vanaf 1 september gratis beschikbaar via PlayStation Plus.

BRON Sony PlayStation

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?