Downloadnieuws: Google Stadia Pro-games januari onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 27 december 2019 13:10

Google heeft via het blog van Google Stadia de gratis games voor de maand januari onthuld en evenals het platform zelf is deze line-up ook nog niet helemaal wat je ervan verwacht.

PlayStation Plus en Xbox Games With Gold zijn al een tijdje bezig met het weggeven van gratis games aan de abonnees, maar ook Google Stadia doet daaraan mee. Zo kun je deze maand Farming Simulator 19, Samurai Shodown, Destiny 2: The Collection en Tomb Raider: Definitive Edition voor welgeteld nul euro op de kop tikken. Kijk, dat zijn de koopjes. Die laatste is tot en met 31 december nog binnen te halen, daarna wordt de game vervangen door Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Thumper. Geen heel overtuigende weggeefactie, maar iets met een gegeven paard. Het is nog even wachten op PlayStation, maar Microsoft heeft wel al de gratis Xbox Games With Gold bekendgemaakt voor komende maand.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Thumper zijn vanaf 1 januari gratis binnen te halen als je een Google Stadia Pro-abonnement hebt.

Bron: Google Stadia
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord