Downloadnieuws: Google Stadia Pro-games januari onthuld

Google heeft via het blog van Google Stadia de gratis games voor de maand januari onthuld en evenals het platform zelf is deze line-up ook nog niet helemaal wat je ervan verwacht.

PlayStation Plus en Xbox Games With Gold zijn al een tijdje bezig met het weggeven van gratis games aan de abonnees, maar ook Google Stadia doet daaraan mee. Zo kun je deze maand Farming Simulator 19, Samurai Shodown, Destiny 2: The Collection en Tomb Raider: Definitive Edition voor welgeteld nul euro op de kop tikken. Kijk, dat zijn de koopjes. Die laatste is tot en met 31 december nog binnen te halen, daarna wordt de game vervangen door Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Thumper. Geen heel overtuigende weggeefactie, maar iets met een gegeven paard. Het is nog even wachten op PlayStation, maar Microsoft heeft wel al de gratis Xbox Games With Gold bekendgemaakt voor komende maand.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en Thumper zijn vanaf 1 januari gratis binnen te halen als je een Google Stadia Pro-abonnement hebt.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?