Downloadnieuws: Ghost Recon Wildlands, Battlefield 4 en Titanfall 2: Ultimate Edition

Geplaatst: 25 januari 2018 16:00

Het is weer donderdag en dat betekent dat ook deze week het downloadnieuws weer aan bod komt. Tijdens het downloadnieuws nemen we een aantal verschillende games door die in de aanbieding zijn of nieuw in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop zijn verschenen. Deze week met Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Battlefield 4 en Titanfall 2: Ultimate Edition

PSN - Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Spelers met een PlayStation 4 kunnen de hele week gebruik maken van de kortingen op Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Zo is niet alleen de standaard editie in de aanbieding maar is er ook de mogelijkheid om de Gold Edition, Deluxe Edition en Season Pass aan te schaffen met een fikse korting. De standaard game is te krijgen met 61% korting.

XBL - Battlefield 4

Xbox One spelers kunnen genieten van een korting op Battlefield 4. Zij ontvangen namelijk 75% korting mits zij gebruik maken van Xbox Live Gold. Mocht je deze first-person shooter nog niet gespeeld hebben is dit dus het perfecte moment om het nu alsnog te proberen. De game heeft zowel een singleplayer-modus als een multiplayer-modus dus ook daar is er voor elk wat wils.

XBL - Titanfall 2: Ultimate Edition

Ook Titanfall 2: Ultimate Edition is deze week met 67% afgeprijsd voor Xbox One spelers met Xbox Live Gold. Deze first-person shooter is een vervolg op zijn voorganger Titanfall. In Titanfall 2 heb je de keuze uit zeven verschillende speelbare titans. Daarnaast is er ook een singleplayer campagne toegevoegd aan de game, wat nieuw is ten opzichte van de eerste game.

Lees meer