Gears of War 4
  • ONTWIKKELAAR The Coalition
  • EERSTE RELEASEDATUM 11 oktober 2016
  • PLATFORMEN Pc, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Downloadnieuws: Gears of War 4 en Forza 6 bij Games with Gold augustus

Microsoft heeft bekendgemaakt welke games in augustus kunnen worden gedownload door Games with Gold-abonnees. Aankomende maand zijn onder andere Gears of War 4 en Forza Motorsport 6 voor de Xbox One beschikbaar.

In de gehele maand augustus is Gears of War 4 beschikbaar, terwijl Forza Motorsport 6 te downloaden is tussen 16 augustus en 15 september. Uiteraard verschijnen er aankomende maand ook twee games voor de Xbox 360. Tussen 1 en 15 augustus is Torchlight te downloaden en deze game wordt afgelost door Castlevania: Lords of Shadow, die tussen 16 en 31 augustus beschikbaar is als download. De twee Xbox 360-games zijn daarnaast ook speelbaar op de Xbox One via Backward Compatibility.

Wat vinden jullie van de Games with Gold van augustus?

BRON Microsoft

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?