Downloadnieuws: Games with Gold van juli bekendgemaakt

De Games with Gold van juli zijn bekendgemaakt door Microsoft. Zoals gebruikelijk ontvangen zowel de Xbox One als de Xbox 360 twee games, en aankomende maand gaat het om onder andere Assault Android Cactus en Splinter Cell Conviction.

Xbox One-bezitters kunnen heel de maand juli Assault Android Cactus downloaden, en van 16 juli tot en met 15 augustus is de puzzelgame Death Squared beschikbaar. Virtua Fighter 5 is van 1 juli tot en met 15 juli te downloaden voor de Xbox 360 en deze wordt opgevolgd door Splinter Cell Conviction. Deze game is tot en met 31 juli te downloaden.

Wat vinden jullie van de Games with Gold van de maand juli?

BRON Microsoft

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?