Downloadnieuws: Games voor een koopje in de PlayStation Store

Geplaatst: 24 januari 2019 20:50
Aangepast: 17 maart 2024 13:02

Veel games zijn tijdelijk voor een koopje te verkrijgen in de PlayStation Store. Wacht dus niet te lang, want voor je het weet zijn de aanbiedingen voorbij en heb je de boot gemist.

Laten we eerlijk zijn, gamen is best een dure hobby. Sowieso moet je al een behoorlijk bedrag neertellen om een console in huis te hebben en dan moet je nog games kopen om er goed gebruik van te kunnen maken. Dankzij de uitverkoop in de PlayStation Store kun je die laatste voor een zachter prijsje in je bezit krijgen. De afgeprijsde games zijn onderverdeeld in twee categorieën; 'Games voor nog geen €20' en 'Games voor nog geen €10'. En de lijsten bestaat niet louter uit derderangs indiegames.

PlayStation Store
Zo zijn in de 'Games voor nog geen €20'-lijst onder meer Battlefield 1 Revolution, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en The Witcher 3: Wild Hunt binnen te slepen. Ook games als Batman: Arkham Collection, Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: Ghosts en Fallout 4 zijn in de store terug te vinden voor een klein prijsje. Bij de games voor €10 of minder kom je er niet bekaaid vanaf. Titanfall 2, Unravel Two en Far Cry 4 zijn slechts een greep uit de vele games die zijn afgeprijsd.

De aanbiedingen zijn nog beschikbaar tot en met 6 februari in de PlayStation Store, dus sla snel je slag.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord