Downloadnieuws: Games voor een koopje in de PlayStation Store

Veel games zijn tijdelijk voor een koopje te verkrijgen in de PlayStation Store. Wacht dus niet te lang, want voor je het weet zijn de aanbiedingen voorbij en heb je de boot gemist.

Laten we eerlijk zijn, gamen is best een dure hobby. Sowieso moet je al een behoorlijk bedrag neertellen om een console in huis te hebben en dan moet je nog games kopen om er goed gebruik van te kunnen maken. Dankzij de uitverkoop in de PlayStation Store kun je die laatste voor een zachter prijsje in je bezit krijgen. De afgeprijsde games zijn onderverdeeld in twee categorieën; 'Games voor nog geen €20' en 'Games voor nog geen €10'. En de lijsten bestaat niet louter uit derderangs indiegames.

PlayStation Store2

Zo zijn in de 'Games voor nog geen €20'-lijst onder meer Battlefield 1 Revolution, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration en The Witcher 3: Wild Hunt binnen te slepen. Ook games als Batman: Arkham Collection, Call of Duty: Advanced Warfare, Call of Duty: Ghosts en Fallout 4 zijn in de store terug te vinden voor een klein prijsje. Bij de games voor €10 of minder kom je er niet bekaaid vanaf. Titanfall 2, Unravel Two en Far Cry 4 zijn slechts een greep uit de vele games die zijn afgeprijsd.

De aanbiedingen zijn nog beschikbaar tot en met 6 februari in de PlayStation Store, dus sla snel je slag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick LamersAls Junior Eindredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?