Galactic Civilizations III

  • Ontwikkelaar Stardock
  • Eerste releasedatum 14 mei 2015
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Downloadnieuws: Galactic Civilizations 3 gratis via Epic Games

Galactic Civilizations 3 is tijdelijk gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store. De strategiegame lost daarmee Star Wars: Battlefront 2 af als gratis game van de week.

De donderdag is weer aangebroken en dat betekent dat de Epic Games Store weer een nieuwe gratis game weggeeft. Deze keer is de strategiegame Galactic Civilizations 3 tijdelijk gratis verkrijgbaar. In deze game kunnen spelers hun eigen beschaving opbouwen en de ruimte in gaan voor gevechten en het koloniseren van andere werelden. Spelers kunnen via spionage, diplomatie, technologische vooruitgang en nog veel meer andere mogelijkheden hun beschaving bekend maken over het hele universum.

Galactic Civilizations 3 is tot en met 28 januari 16:59 gratis te claimen.

BRON Epic Games Store

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?